Doprava a vrácení zdarmaVíce
Přihlásit se k odběru newsletteru

Vyber

Kategorie

Velikost

Barva

Určení

Šířka

Výška podrážky

Kolekce

Rozsah slev

Tenis(12)

Skrýt filtry

Tenisová obuv, oblečení a doplňky

Značka New Balance byla založena před více než sto lety a dodnes nabízí svým zákazníkům sportovní obuv a oblečení té nejvyšší kvality. Pokud hledáte osvědčené místo pro nákup módních, pohodlných a moderních dámských nebo pánských tenisek, v New Balance najdete přesně to, co hledáte. Máme široký výběr různých kolekcí sportovní obuvi, která vyniká inovativní technologií a dokonale padne. New Balance vám zaručuje nejvyšší kvalitu, takže každý trénink ještě efektivnější.

Najděte nejlepší tenisky v New Balance

V e-shopu New Balance najdete kvalitní tenisky. V závislosti na typu sportu, kterému se věnujete, si v New Balance vyberte pro sebe tu správnou obuv. V našem sortimentu najdete širokou škálu obuvi, oděvů a doplňků pro sportovce.

Výběrem New Balance si můžete být jisti, že každý váš trénink bude maximálně pohodlný, efektivní a v souladu s vašimi potřebami. Záleží nám nejen na vysoké kvalitě a funkčnosti našich výrobků, ale také na co nejvyšším komfortu jejich používání.

Sportovní obuv, kterou prodáváme, se vyznačuje vynikajícím odpružením, povrchovou úpravou s důrazem na i ten nejmenší detail a stylovým vzhledem. Všechny tyto vlastnosti vám umožní plně se soustředit na trénink a pomohou vám při cvičení. Trénujte s New Balance a užijte si každý krok. Vaše oblíbená taška na cvičení.

Tenisky – výprodej v New Balance

Pokud hledáte levné tenisky New Balance, využijte atraktivních nabídek a propagačních akcí dostupných v našem e-shopu. Nabízíme levné pánské a dámské tenisky za nejlepší možnou cenu.

Kromě toho můžete v našem e-shopu nakupovat online z pohodlí domova. Sportovní obuv, výprodeje a akce jsou naší specialitou! New Balance je značka, která získala profesionální sportovce z celého světa, celebrity, filmové hvězdy a všechny sportovní nadšence.

Náš sortiment zahrnuje produkty jako dámská a pánská sportovní obuv, sportovní oblečení a sportovní doplňky. Pánské tenisové boty.

Dámské tenisky – New Balance vám budou oporou v každém zápase

Tenis je náročný sport, musíte být připraveni na rychlou akci a spoustu pohybu. Pokud chcete, aby každý váš trénink byl lepší a lepší, vyzkoušejte speciální dámské nebo pánské tenisky New Balance.

Naše značka pomáhá sportovcům již léta, a proto víme, jak vytvořit tu nejlepší sportovní obuv. Vhodné odpružení, perfektní přilnavost k noze, lehkost a nejvyšší kvalita zpracování jsou vlastnosti, které charakterizují naše tenisky. Vyberte si New Balance a každý trénink a zápas bude pro vás příjemnou výzvou, které budete čelit ve vhodných a pohodlných podmínkách. Viz také oblečení typické pro 70. léta.

Naše tenisky byly vyvinuty odborníky v oblasti designu sportovní obuvi, díky nimž mohou výrazně ovlivnit kvalitu vaší hry. New Balance již léta inovuje sportovní obuv a neustále ji vylepšuje. Zaměřujeme se především na spokojenost našich zákazníků. Viz: Jak prát boty?