Doprava a vrácení zdarmaVíce
Přihlásit se k odběru newsletteru

Vyber

Kategorie

Velikost

Barva

Určení

Pro koho

Rozsah slev

Typ zapínání

Obuv(100)

Skrýt filtry

Obuv – fotbal

Sportování je velkým potěšením, ale je potřeba také pamatovat na to, že každý sport vyžaduje vhodné oblečení. Díky tomu si můžete být jisti, že tělo bude během tréninku vybaveno dostatečným komfortem a podporou. Pro fotbalisty, kteří hrají zápasy na různých površích, je velmi důležitá správná fotbalová obuv. Sálová obuv a kopačky s kolíky – to je základ, pokud jde o fotbalové kopačky New Balance.

Je zobrazeno 96 z 100 prvků.

Ukázat dalších 4 výrobků

Proč je potřeba správně si zvolit kopačky?

Fotbal je sport, který zapojuje všechny svalové skupiny a poskytuje tělu solidní zahřátí. Abyste se vyhnuli zranění na hřišti, musíte se ujistit, že trénujete a hrajete ve správných kopačkách, které poskytují stabilitu, dobrou podporu kotníku a zaručí vám dynamický, plynulý pohyb na hřišti. Proto je výběr správných fotbalových bot tak důležitý. New Balance ponozky.

Kopačky s kolíky jsou vhodné pro hraní na trávníku

Charakteristickým rysem fotbalových bot je podrážka. Fotbalové kopačky s kolíky rozpozná na první pohled i laik. Boty pro trénink na přírodním trávníku musí mít správný design s kolíky, které umožní hráči běžet bez obav z uklouznutí a ztráty rovnováhy během hry. Kuželovité kolíky jsou vhodné pro hraní na jakémkoli typu venkovního trávníku. Nejmódnější pánský batoh.

Pro sálový fotbal si vyberte správné sálové kopačky

V zimě, kdy není tolik příležitostí hrát venku, fotbalisté používají uzavřené haly, kde hrají své fotbalové zápasy. Kopačky s kolíky nejsou vhodné při hraní v hale, protože mohou způsobit nejen zranění, ale také zničit povrch sportovní haly. Pro sálový fotbal jsou navrženy speciální sálové boty. Vidět batikované tričko.

Jaká je charakteristika sálové obuvi?

Sálová obuv nemá na podrážce kolíky, které jsou charakteristickým znakem kopaček pro hraní na trávníku. Sálové boty by měly mít speciální protiskluzovou podrážku, která hráčovi poskytne dobrou přilnavost a manévrovatelnost. To je velmi důležitá vlastnost, která poskytuje správnou schopnost měnit směr pohybu během zápasu a umožňuje dobrou manipulaci s míčem. Jak sálové boty, tak kopačky by měly mít dobré šněrování a tkaničky odpovídající kvality, které se během hry nerozvazují. Kopačky New Balance mají nevoskované tkaničky, což zajišťuje jejich optimální výdrž při pohybu a snižuje riziko rozvázání tkaničky při hraní. Nejmódnější pánská trička s potiskem.

Co by mělo charakterizovat správné fotbalové kopačky?

Sportovní obuv pro hraní fotbalu by měla být především pohodlná a rozměrově vyhovující. Nesmí být příliš velká, protože noha se pak bude v botě klouzat, což může mít za následek zranění při běhu. Boty by také neměly být příliš těsné – to může zase způsobit odřeniny nohou při běhu a nepříjemné puchýře na konci hry. Boty by měly mít také zesílenou patu a správně profilovanou přední část. Lehká podrážka v kopačkách zajišťuje efektivní a rychlý pohyb na hřišti.