Doprava a vrácení zdarmaVíce
Přihlásit se k odběru newsletteru

Vyber

Kategorie

Velikost

Barva

Určení

Pro koho

Kolekce

Rozsah slev

Typ zapínání

Fotbal(116)

Skrýt filtry

Fotbalové doplňky

Výběr správného fotbalového oblečení není zrovna nejjednodušší věc. Na trhu jsou k dispozici různé typy fotbalových doplňků, ale abyste mohli plně využít svůj potenciál, je nejlepší zvolit co nejkvalitnější obuv a oblečení.

Je zobrazeno 96 z 116 prvků.

Ukázat dalších 20 výrobků

Kopačky s kolíky - základ každého fotbalisty

V nabídce e-shopu New Balance si každý fotbalový nadšenec najde něco pro sebe. Samozřejmostí je i základní vybavení každého fotbalisty, tedy kopačky.

Profesionální fotbalisté by měl zaujmout model, který má podrážku vyrobenou z materiálu TPU. Pod touto zkratkou se skrývá termoplastický polyuretan - materiál, který má podobné vlastnosti jako guma. Je extrémně flexibilní, díky čemuž neomezuje nohu při hraní. TPU je také extrémně odolný proti oděru a praskání, což je důvod, proč používáme tento materiál ve všech kopačkách New Balance. Pánské kraťasy na cvičení.

Svršek boty je vyroben z mikrovláken obohacených o elastické švy. Tato technologie podporuje rychlost a stabilitu sportovce. Použitá mikrovlákna neomezují chodidla a dávají jim možnost přirozeného pohybu.

Pro zvýšení manévrovatelnosti hráče je v botách namontována vložená nylonová vnitřní deska. E-shop New Balance zaručuje, že materiály použité při výrobě našich bot jsou nejvyšší kvality a jsou přizpůsobeny pohodlí našich zákazníků.

Co kromě bot? Fotbalové příslušenství

Nemůžete hrát fotbal bez míče! Fotbalové sny se v nabídce e-shopu New Balance stávají skutečností. Na výběr jsou míče s emblémy největších evropských a světových lig. Všechny míče jsou vyrobeny z prošívaného TPU materiálu. Nepoužívají se v nich žádná lepidla.

Fotbalové doplňky, to jsou také fotbalové chrániče. S ohledem na bezpečnost v zápalu hry nabízí e-shop New Balance fotbalové šortky a chrániče holení.

Chrániče se přizpůsobí tvaru nohy díky pěnové výplni REV-Lite. Samotný plášť je vyroben ze vstřikovaného polypropylenu. Má nejnižší hustotu ze všech aktuálně používaných polymerů, díky čemuž nezatěžuje nohu fotbalisty. Doporučujeme také jarní pánské bundy.

Fotbalové dresy a rukavice

Dresy dostupné v obchodě New Balance jsou vyrobeny ze 100% polyesteru - syntetických vláken, které poskytují hladký, nepřilnavý povrch. Tento materiál je velmi odolný proti trhání, ohýbání a řezání. Také neabsorbuje vodu, díky čemuž nebude oblečení fotbalistu zatěžovat při velkém úsilí.

Věříme, že individualismus je důležitou hodnotou pro každého zákazníka New Balance. Fotbalové dresy různých klubů z evropských i světových lig jsou toho důkazem. Každý dres má hologram potvrzující pravost licencovaného produktu.

Fotbalové oblečení, to jsou také brankářské rukavice. Vnitřní část rukavice je vyrobena z latexové pěny Supersoft. Jedná se o hladký materiál, který zvyšuje přilnavost a kontrolu míče bez ohledu na povětrnostní podmínky. Každý pár je upevněn na zápěstí neoprenovým popruhem. Naučte se: Jak změřit velikost nohou?

Co si sbalit na trénink?

Fotbalová sekce e-shopu New Balance přináší našim zákazníkům kvalitní tašky a batohy, do kterých se vejdou veškeré potřebné tréninkové doplňky. Všechny jsou vyrobeny z vysoce kvalitních polymerů. Díky tomu jsou tašky trvanlivé, odolné proti oděru a hlavně dešti. Podívejte se, jak se rozcvičit před během.